Några omdömen från mina kunder:


Gothia Maskin AB/Jan Hagberg

Mitt samarbete med Marie på Ekonomibiten startade för 25 år sedan. Marie har skött bokföringen för mitt företag på ett utomordentligt sätt och hjälpt till med frågor rörande företagandet, skatter etc. Jag kan verkligen ge dom bästa rekommendationer för Marie.


 Welling Distribution/Patrik Lindgren

Vad skulle jag göra utan Marie! Alltid lika glad, trevlig med ordning och reda. Med en lång historik inom bokföring finns det nog inget hon inte klarar av! Tack för ett alltid snabbt och proffsigt jobb till ett bra pris!


EWS Teknik AB /Lennart Söderquist

Kompetent , snabb , noggrann ,


Stopp-IT AB/Ernst Konecnik

Jag har anlitat Ekonomibiten i över 15 år i olika företagskonstellationer, från enskilt bolag till Aktiebolag med patentvärderingar och produktionsbolag. Jag har aldrig varit sömnlös över att momsinbetalningar skall missas, eller intrastatrapporter som lämnas in för sent. Om jag har levererat underlaget så har hon ordnat allt annat, och jag har kunnat fokusera på det jag skall.


Lasse Kühlers Dansskola AB/Cathrin Kühler Sperl

Jag har anlitat Marie sedan 2009 och hon är väldigt lojal och pålitlig , gör alltid saker i tid. hon är också bra på att vägleda mig vidare i ekonomiska frågor. Vi har ett mycket bra samarbete! Dessutom är Marie en rolig och trevlig person att jobba med.


Divage Hårborttagningsklinik/Antonia Balazs

Jag har anlitat Ekonomibiten runt 20 år. Och är fortfarande en nöjd kund. Jag uppskattar när arbete görs i tid och det får jag alltid i tid. Behöver aldrig oroa mig om den ekonomiska biten och kan koncentrera mig på mitt arbete. Om något inte stämmer får jag alltid hjälp och vägledning. Ibland är vi oense men det löser sig också. Jag är verkligen tacksam för det arbetet som Marie på Ekonomibiten lägger ner.